PËRFITIME

Ju mbron ju dhe klientet tuaj nga COVID-19

Lehtësisht e ndryshueshme në çdo moment

Integrim me platforma të ndryshme online

E aksesueshme nga çdo lloj celulari

Mundësia e vendosjes se imazheve

Informacion mbi vlerat ushqimore

ONLINE MENU

Lehtësisht e ndryshueshme

Ndryshoni produktet, fotot e produkteve dhe çmimet sa herë të keni nevojë.

Mbajeni të përditësuar

Artikujt e vjetër të menusë mund të përditësohen shpejt dhe me lehtësi, duke shkurtuar kohën e porositjes dhe nevojën që stafi të shpjegojë përmbajtjen e produkteve.

Vizualisht e bukur

Menuja digjitale është shumë tërheqëse për syrin. Fotot e produkteve rrisin dëshiren për ti konsumuar.

Kurseni para

Pagesë vjetore fikse e cila përfshin ndryshimet dhe mirëmbajtjen e menusë gjatë gjithë vitit.

SI FUNKSIONON?

IPHONE

Si të skanojmë kodin QR ?

1. Hapni aplikacionin e Kamerës

2. Zgjidhni kamerën e pasme.

3.Mbajeni pajisjen tuaj në mënyrë që kodi QR të shfaqet.

4.Pajisja juaj njeh kodin QR dhe tregon një njoftim lart

5.Shtyp njoftimin për të hapur Menune

ANDROID

Si të skanojmë kodin QR ?

1. Instalo Google Lens nga Play Store

2. Zgjidhni kamerën e pasme.

3.Mbajeni pajisjen tuaj në mënyrë që kodi QR të shfaqet.

4.Shyp butonin e kërkimi

5.Hap Menunë

Krijoni MenunË tuaj TanI!

KontaktO

Adresa Email

info@manifesto.al

Celular

+355 69 83 62 068